Vele leuke activiteiten het hele jaar door in de buurt van Onze Boerderij!

De provincie Drenthe biedt een zeer gevarieerd aanbod van leuke activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.
Op deze pagina hebben wij een aantal in het oog springende activiteiten voor u uiteengezet

Outdoor Point Vledder

Outdoor Point is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor activiteiten. Van E-bike t natuur tours door het bos tot boog of kleiduiven schieten. Voor een geslaagd dagje uit moet je bij Outdoor Point zijn!

www.outdoorpoint.nl

Fietsen huren

Op slecht een paar 100 meter van Onze Boerderij vind u de Herberg van Wapse waar u naast een gezellig kopje koffie en een heerlijk diner ook fietsen kan huren voor tijdens uw verblijf hier in Wapse.

www.herbergvanwapse.nl

Fiets-en Wandelroutes

Bekijk onze fietsroutes, wandelroutes, ruiterroutes en vaarroutes in Drenthe. We hebben de mooiste voor je uitgezocht. Zo vind jij heel gemakkelijk je weg!

Lees alles over wandelen en fietsen op de site Drenthe.nl..

Hunebedden Havelte

Het twee na grootste hunebed van Nederland kunt u vinden in Havelte. Het hunebed is zo’n 18 meter lang, bijna compleet en ligt aan de rand van een heideveld. Het is samen met hunebed D54 en D52 een van de weinige in dit deel van Drenthe.

Klik hier voor alle informative over de hunebedden

Emmen Zoo

Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag. Emmen Zoo is 40 minuten rijden vanaf Onze Boerderij en zeer de moeite waard!

https://www.wildlands.nl/

Shakespeare Theater Diever

Bij het Shakespearetheater Diever brengen we William Shakespeare al 75 jaar tot leven. Iedere zomer laten we zien dat zijn eeuwenoude toneelstukken nog altijd relevant en actueel kunnen zijn.

kijk voor speeldata op; www.shakespearetheaterdiever.nl

Drents Museum

Het Drents Museum toont een blik op de wereld en biedt de wereld een blik op Drenthe. Het museum is van en voor iedereen. Het Drents Museum wil een succesvol museum van internationale betekenis zijn en met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis een verrijkende ervaring bieden aan zoveel mogelijk mensen.

https://drentsmuseum.nl/

Fluisterbootjes Giethoorn

Huur een fluisterboot en ontdek het mooiste natuurgebied van Overijssel. In de extra stille fluisterboten komt u op unieke plekken in het landschap van Giethoorn en de Weerribben. Uit te breiden met verschillende arrangementen.

https://www.boothurengiethoorn.nl/

Werelderfgoed Kolonien van Weldadigheid

De Koloniën van Weldadigheid waren een voorloper van wat we nu een sociale onderneming zouden noemen. Ze trachtten armoede te bestrijden die veroorzaakt werd door werkloosheid. In tijden van grote economische crisis, pionierden ze met een nieuwe aanpak

Lees hier alles over de Kolonien